De största gymkedjorna i Sverige!

Största gymkedjorna i Sverige

De flesta har någon gång haft planer att börja gå till gymmet. Det kan antingen vara efter nyår eller inför sommaren som tankarna börjar spinna. Oavsett när eller av vilken anledning du vill börja gymma så finns det idag ett stort utbud av gym över hela Sverige. Även om detta kan vara till en fördel så kan det också bli förvirrande och svårt att ta ett beslut kring vilket gym du bör köpa gymkort till.

Därför har vi i denna artikel listat de största gymkedjorna som just nu finns i Sverige, så att du lättare ska kunna ta ett beslut om det är en av dessa kedjor du vill ta steget och börja din nya livsstil med!

SATS

SATS är en stor gymkedja, med anläggningar i både Sverige, Finland, Norge och Danmark. SATS erbjuder sina medlemmar allt ifrån styrketräning, gruppträning, cykel i form av spinning, yoga och personlig träning. SATS har dessvärre endast satsat på ett antal orter istället för att expandera sig i hela Sverige. Men på de platser där SATS anläggningar redan finns tillgängliga så hittar du fler av dem, så du kan på så sätt välja den anläggning som ligger närmast dig.

Friskis & Svettis

Friskis & Svettis har funnits med länge (det är faktiskt den äldsta gymkedjan i Sverige) och har gym i stora delar av Sverige till ett väldigt förmånligt pris. Dess popularitet kan mätas med hjälp av deras antal medlemmar – över en halv miljon! De har dessutom ett bra utbud för alla oavsett vad du letar efter med över 80 olika träningsformer.

Nordic Wellness

Nordic Wellness har även de funnits med länge på marknaden för svenska gym, ända sedan 90-talet. Det finns många olika träningsformer att välja på hos Nordic Wellness och du har även möjlighet att köpa ett paket till personlig träning för den som vill ha en mer anpassad träning. Om du känner att du vill testa på ditt närmsta Nordic Wellness innan du köper ett gymkort så är även detta möjligt då de erbjuder en veckas prova-på-period!

STC och Puls & Träning

STC har vuxit ordentligt på senare år och det som började med några få anläggningar i södra Sverige har de nu lyckats expandera till anläggningar i stora delar av Sverige. De var länge utan gym i Stockholmsregionen, detta ändrades dock när de förvärvade Puls & Träning som har 72 gym just där. Det var också med denna förvärvning som gjorde dem till ett av Sveriges största gymkedjor med närmare 200 anläggningar.

ACTIC

ACTIC är ett populärt gym som finns tillgängligt för de allra flesta i Sverige då deras anläggningar geografiskt är bra placerade för att kunna nå ut till så många medlemmar som möjligt. På flera gym har de även tillgång till bassäng som gör att du som medlem kan motionsimma eller ta en kort simtur efter ditt gympass.

Detta är någonting som sticker ut ordentligt och som uppskattas av dess medlemmar! ACTIC erbjuder dig även sju dagars fri träning om du vill testa på deras gym innan köp av gymkort.

Fitness24Seven

För dig som inte jobbar regelbundna arbetstider eller som helt enkelt har mest energi på morgontimmarna eller sena kvällar kan Fitness24Seven vara ett gott alternativ. Fitness24Seven har öppet dygnet runt för sina medlemmar vilket gör att du aldrig behöver anpassa dina dagar efter gymmets öppettider. Gymmet finns också tillgängligt i stora delar av Sverige och du får tillgång till dem alla när du blir medlem. Även Fitness24Seven erbjuder dig som ny medlem att testa på att träna fritt hos dem i sju dagar.

Och dessa är de 6 största gymkedjorna som vi just nu har i Sverige. Ta dig en titt och se vilket gym som passar dig och din livsstil bäst!

Lämna ett svar