Jämför gym 2022

Dags att förnya eller skaffa ett helt nytt gymkort? Här är guiden för att lyckas hitta rätt och hur ni skall jämföra gym för att hitta ett gym som passar er.

Vilket är det bästa gymmet

Vilket är egentligen det bästa gymmet, och varför? Denna fråga helt och hållet individuellt och beror på vart i landet du bor, men vi kommer i denna jämföra gym guide att gå igenom de aspekter som vi tycker ni skall tänka på vid val av nytt gym år 2022. Nedans listar vi flera viktiga punkter.

Närmsta gymmen

Att träna på närmsta gym kan i många fall vara praktiskt, särskilt om ni som jag, skribenten bakom inlägget har ett livsschema med heltidsjobb och barn som skall hämtas på skolan och behöver få ihop livspusslet! Men som tur är har vi Gymfinder.se som kan hjälpa er lokalisera närliggande gym på er ort. Använd sökningen på nuvarande plats, från det plats ni utgår ifrån, så får ni upp en lista med närliggande gym. Detta är en bra start på att jämföra gym på vilka gym som faktiskt praktiskt fungerar för er och ert schema.

Vilket gym är billigast

Vilket gym är egentligen billigast? Eller skall vi formulera om frågan till Vilket gym ger mest bang for the buck. Viktigt är att komma ihåg är att alla gym är unika, och i vissa ingår där t.ex. mer fler maskiner, större utrymme och bättre öppettider än andra på ”dyrare” adresser centralt än utanför samhället. Därför tycker vi det är viktigt att formulera om frågan efter vilket behov ni har.

Gympriser skiljer sig också åt från stad / län. I Storstäder som Stockholm där lokalhyror är något högre är också månadskostnaden för ett gymkort något högre. Vi har satt ihop en ungefärlig kostnadskalkyl vilken kostnad ni kan förvänta er att ert gymkort kommer kosta 2022.

Exempelpriser på gymkort:

  • Stockholm, gymkort ca pris 599 kronor/månad.
  • Göteborg gymkort ca pris 499 kronor/månad.
  • Malmö gymkort ca pris 449 kronor/månad.

Hitta ditt nya gym nu!

Vi hoppas ni har fått kött på benen i hur ni skall jämföra gym inför 2022. Klicka för att att göra en lokal sökning för att se att gym på er ort.